Kampeerboerderij Binnendijken ligt aan de zuidrand van het enige dorp op het eiland Schiermonnikoog. De oud paardenstal biedt de kampeerders de ruimte om hun vakantie ongestoord door te brengen. Het is een ideale plek, ook 's winters, omdat alle winkels, cafe's en restaurants binnen 5 minuten lopen bereikbaar zijn. Strand, duin en bos liggen op slechts 20 minuten wandelen van de boerderij vandaan.De kampeerboerderij is het gehele jaar geopend voor groepen en passanten. 's Winters en in koudere perioden worden de vertrekken centraal verwarmd. Binnendijken is geschikt voor schoolreisjes en introductieverblijf, familiereunies, sportieveOp het ruime veld achter de boerderij zijn picnick-
tafels, waarop men met mooi weer van de maaltijd
kan genieten, een boek kan lezen of een drankje
kan nemen. Een barbeque is aanwezig.Men moet zelf slaapzak, onderlaken en kussen-
sloop meenemen. Lakenpakketten zijn eventueel ook
op het eiland te huur.Boekingen en informatie:


Harm en Agnes Carrette
Middenstreek 5
9166 LL Schiermonnikoog
Telefoon/Fax: 0519-531633
e-mail: info@binnendijken.nl

terug, ligging/bereikbaarheid

 

weekenden van een sportvereniging of om zo maar even met een aantal vrienden erop uit te gaan. Reserveren is echter wel noodzakelijk.

Kampeerboerderij Binnendijken biedt plaats aan totaal 77 personen. De boerderij is ingedeeld in ruimten voor respectievelijk 28 en 45 personen. Elke ruimte heeft zijn eigen voorzieningen: keuken met dagverblijf, slaapverblijven en sanitaire ruimtes.

Op het speelveld kan men allerlei balspelen doen. Volleybalnet en voetbaldoel zijn aanwezig

Naast de 2 grotere groepsruimten heeft kampeerboerderij Binnendijken nog een eenvoudig 4- persoons onderkomen gebouwd in de de oude paardenschuur. Hierin bevinden zich twee slaapkamers, een aparte woonkamer met keuken (volledig ingericht), eet- en zithoek. Tevens eigen douche en toilet. Kleuren televisie en miniset aanwezig. Ook is er een vrijgelegen grasveld met ligstoelen en zitje, waar u lekker rustig van de zon kunt genieten. Huisdieren zijn in alle drie de ruimtes niet toegestaan.

Het verblijf is op basis van zelfverzorging, zodat u zelf beslist hoe laat u wilt eten.

De keukens met elk 8 kookpitten, kookgerief, serviesgoed, glazen en bestek staan tot uw beschikking. Theedoeken moet u zelf meenemen. Boodschappen kunt u vooraf bestellen en laten bezorgen.